Bjorven Deprez - Aanleg en onderhoud van uw tuin

Meer informatie? Bel ons
0497/45.90.32

Over ons

Wij zorgen voor uw tuin het ganse jaar door.

Bjorven DeprezOnze onderneming is een eenmanszaak die opgericht is in 2001 door de zaakvoerder Bjorven Deprez. Bjorven kiest voor kwalitatief en nauwkeurig werk en dit met de nodige vakkennis. Om dit te kunnen heeft Bjorven de opleiding “Tuinaanleg en onderhoud” gevolgt. Hierdoor heeft Bjorven de nodige kennis opgedaan van de verschilldende planten, soorten, ziektes,…

Zijn praktijk ervaring heeft hij opgedaan bij verschillende stage plaatsen en daarna bij zijn werkgever, nadien heeft Bjorven zijn eigen zaak opgericht als bijberoep en na enkele jaren dan beslist om volledig zelfstandig verder te doen. Na enkele jaren bleek dat Bjorven handen te kort had om alles nog alleen te doen en heeft hij beslist om zijn team uit te breiden met een extra vaste werknemer die ook de nodige opleiding in het vak heeft gevolgd. Daarnaast wordt er vaak ook beroep gedaan op collega’s om grotere projecten tot een mooi geheel en veilig af te ronden.

Onze klanten zijn hoofdzakelijk particulieren en zelfstandigen. We werken dan ook vaak als onderaannemer voor andere tuinaannemers aan grotere projecten.

Onze projecten omvatten zowel van de kleinere tuinen tot grotere terreinen. We hebben het nodige materiaal om alles professioneel en efficient uit te voeren.